Helse og Spirituel Messe – 2016

For 3. år i træk gentager vi succesen og byder igen stort velkommen til
Helse og Spirituel Messe i Haderslev
Lørdag den 29. oktober kl. 12-17

Søndag den 30. oktober kl. 10-16

 

Der vil i år være FRI ENTRÉ
Messen har haft vokseværk, da flere har vist interesse for at deltage med en stand. Jeg har været utrolig glad for at afholde messen på Danhostel hos Pia og Peter (kæmpe tak til jer begge for de 2 første vellykkede messer), men pladsforholdene er desværre ikke til, at der kan laves flere stande. Det har været en svær beslutning, men efter mange overvejelser føltes det bare mest rigtigt at tage udfordringen op og lade messen vokse og derfor flytter messen i år til BISPEN, BISPEBROEN 3 i HADERSLEV,

Om kun 13 dage er det så vidt og I er alle inviteret til at komme og besøge en spændende messe med et bredt og varieret udbud af 35 dygtige behandlere og udstillere/salgsstande. Jeg er stolt over at kunne oplyse, at stort set alle stande er optaget – der er kun 2 éndagsstande (begge søndag) tilbage.

I Bispens café kan der købes boller, kage, kaffe/te og vand.

Jeg glæder mig til at se dig/jer!