Messe for Alternativ og Komplementær Behandling

For 4. år i træk gentager vi succesen og byder igen stort velkommen til
Messe for Alternativ og Komplementær behandling
Lørdag den 28. oktober kl. 11-17 
Søndag den 29. oktober kl. 10-16
BISPEN, BISPEBROEN 3 i HADERSLEV
FRI ENTRÉ

Helsemessen har i år fået navneforandring til Messe for Alternativ og Komplementær behandling, da dette er mere i tråd med, at vi som alternative behandlere håber på et mere holistisk tænkende sundhedsvæsen, hvor etableret og komplementær/alternativ medicin og behandling i højere grad kommer til at gå hånd i hånd. Tanken er, at vi med det ændrede navn vil signalere og fremhæve, at et valg af komplementær behandling ikke skal opfattes som et fravalg af de etablerede behandlingsformer, men netop som et supplement.

Om kun 13 dage er det så vidt og I er alle inviteret til at komme og besøge en spændende messe med et bredt og varieret udbud af 34 stande med dygtige behandlere og udstillere/salgsstande. Jeg er stolt over at kunne oplyse, at stort set alle stande er optaget – der er kun 1 stand på 4 m2 tilbage.

I Bispens café, som i år bestyres af Susanne Nielsen og hendes familie, kan der begge dage købes sandwich, boller, kage, kaffe/te og vand. Betaling i caféen: kontant eller MobilePay!

Jeg glæder mig til at se dig/jer!