TILBUD!

Jubiii – dagene bliver længere og lysere og jeg fornemmer tydeligt, at foråret er lige om hjørnet. Væk med alt det grå og triste – det gælder også, hvis ansigtshuden er blevet lidt grå og trist og har mistet sin glød.
Der kan jeg hjælpe dig på vej med den skønneste dybdegående ansigtsbehandling og lige nu er jeg i forårshumør og har lavet et super godt tilbud. Så har du endnu ikke prøvet denne fantastiske og meget afstressende behandling, er det bare med at slå til nu:

Japansk Facelifting 80 minutter:
1 behandling kr. 455,- (normal pris kr. 550,- fra den 15.4.18)
Køber du minimum 3 behandlinger (betales forud), er prisen pr. behandling kun kr. 440,- og køber du minimum 5 behandlinger á kr. 440,- får du en lækker bonus i form af et gavekort på 30 minutters fysiurgisk massage – kvit og frit!

Japansk Facelifting 90 minutter inkl. 10 minutters nakke-/skuldermassage:
1 behandling kr. 495,- (normal pris kr. 615,- fra den 15.4.18)
Køber du minimum 3 behandlinger (betales forud), er prisen pr. behandling kun kr. 480,- og køber du minimum 5 behandlinger á kr. 480,- får du en lækker bonus i form af et gavekort på 30 minutters fysiurgisk massage – kvit og frit!

Gavekortet er personligt, kan ikke indløses til kontanter og skal indløses senest 3 mdr. efter købet af dine behandlinger. Der kan kun benyttes 1 gavekort pr. behandling.

Købte behandlinger skal være anvendt senest den 1.9.18