Mors Dag

I dag er der knap 4 uger til Mors Dag og jeg synes, det er den perfekte anledning til at forlænge tilbuddet på min fantastiske Facelifting behandling, så du har muligheden for at forkæle din mor (eller dig selv!)  med et gavekort til en omsorgsfuld, dybdegående og lækker behandling.

Japansk Facelifting 80 minutter:
1 behandling kr. 455,- (normal pris kr. 550,- fra den 1.7.18)
Køber du minimum 3 behandlinger (betales forud), er prisen pr. behandling kun kr. 440,- og køber du minimum 5 behandlinger á kr. 440,- får du en lækker bonus i form af et gavekort på 30 minutters fysiurgisk massage – kvit og frit!

Japansk Facelifting 90 minutter inkl. 10 minutters nakke-/skuldermassage:
1 behandling kr. 495,- (normal pris kr. 615,- fra den 1.7.18)
Køber du minimum 3 behandlinger (betales forud), er prisen pr. behandling kun kr. 480,- og køber du minimum 5 behandlinger á kr. 480,- får du en lækker bonus i form af et gavekort på 30 minutters fysiurgisk massage – kvit og frit!

Gavekortet er personligt, kan ikke indløses til kontanter og skal indløses senest 3 mdr. efter købet af dine behandlinger. Der kan kun benyttes 1 gavekort pr. behandling.

Købte behandlinger skal være anvendt senest den 1.12.18