HELSEMESSE i HADERSLEV 2018

For 5. år i træk er jeg arrangør af Haderslevs Helsemesse.
Lørdag den 27. oktober fra kl. 10-17 og
Søndag den 28. oktober fra kl. 10-16
Der er gratis entré.
Vi har igen i år måttet finde nye lokaler til messen. Det bliver derfor på Værestedet “Et Rart Sted at Være”, Nordhavnsvej 5A, Haderslev.
Mange behandlere og udstillere fra sidste år har bekræftet deres deltagelse igen i år, ligesom der også vil være mange nye, spændende navne på deltagerlisten. Når vi nærmer os datoen, vil deltagerlisten og standtegningerne blive offentliggjort her på siden, men indtil da kan du følge med på messens facebookside Helsemesse Haderslev, hvor deltagerne efterhånden vil præsentere sig selv og deres virke.
Helsemessens navneskift i 2017 var rigtig fint, men vi måtte erkende, at det ikke var særlig søgevenligt på de sociale medier og mange havde forgæves søgt efter messen! Belært af dette har vi i år tilføjet det “gamle” og mere søgevenlige navn, men dog bibeholdt det nye navn som en slags uddybende “efternavn”, da visionen for messen stadig er den samme.