Juletilbud!

Juletilbud
Så er der igen allerede gået et år og december er over os med masser af hygge og juleforberedelser. Det er også nu julegaverne skal i hus og her nedenfor finder du flere muligheder for at forkæle en eller flere du holder af med et gavekort til en rigtig lækker ansigtsbehandling, en helkropsmassage eller lækre hudplejeprodukter. Gavekortet får du i en sød gavepose lige til at lægge under juletræet.

Tilbud på Japansk Facelifting:

90 minutters behandling inkl. 10 minutters nakke-/skuldermassage og let udstrækning af nakkemuskler: kr. 500,- (normal pris kr. 615,-)

80 minutters behandling uden massage: kr. 455,- (normal pris kr. 550,-)

Tilbud på Helkropsmassage:

90 minutters helkropsmassage: kr. 540,- (normal pris kr. 600,-)

Alle tilbud kan købes til den 31.1.2020 og købte gavekort med tilbud skal være anvendt senest 6 mdr. efter udstedelse.

Måske var det også en idé med en lækker forkælelsesgave i form af skønne og naturlige anti-aging hudplejeprodukter af høj kvalitet fra Zinobel, hvor du indtil d. 31.1.2020 får 10% rabat ved køb af 1 produkt og 15% rabat ved køb af 2 eller flere produkter. Ønsker du at købe produkter som julegave, pakker jeg selvfølgelig også dem i en fin gavepose.

Du kan også finde alle tilbud her på hjemmesiden. Gå på opdagelse og find lige det, du har brug for – det kunne jo også være en julegave til dig selv!

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår med stor tak for året der gik.

Varme julehilsner fra

Eva
Evas Klinik for Fysiurgisk Massage