Genåbning tidligst den 4. maj!

Jeg har i går modtaget meldingen om, at jeg har mulighed for at åbne klinikken igen allerede fra på mandag den 20. april. Jeg er lidt ked af at sige det, men helt så hurtigt kommer det desværre ikke til at gå hos mig. Min personlige holdning er, at det er sket meget pludseligt og hurtigt, hvilket jeg mener, er utrygt både for klienter og for mig som behandler. Der er i skrivende stund heller ikke udstukket retningslinjer fra myndighederne endnu for, hvordan en åbning skal foregå.

Jeg afventer yderligere info omkring retningslinjer og evt. restriktioner i forbindelse med genåbning af min klinik, men indtil videre bliver datoen for genåbning tidligst den 4. maj og jeg er selvfølgelig ked af, hvis nogen undrer sig over dette, men sikkerheden er det vigtigste for mig.

Håber på forståelse for min beslutning.