Juletilbud

Både december og julen 2020 bliver anderledes i år og vi må alle prøve at få det bedste ud af det og sprede hygge og julestemning indenfor de rammer, omstændighederne har skabt for os alle.

Jeg tror, at mange af os i år trænger ekstra meget til afstresning, omsorg og forkælelse. Det kunne være i form af et gavekort til kærlige forkælelsesgaver under juletræet til alle dem, du holder af. F.eks. til en fantastisk lækker og dybdegående ansigtsbehandling, der via de særlige behandlingsteknikker også stimulerer kroppen og medvirker til afbalancering og et øget velbefindende. Måske trænger du også selv til afstresning og forkælelse.

90 minutters facelifting inkl. 10 minutters nakke- og skuldermassage kr. 495,- (normal pris kr. 615,-)

80 minutters facelifting uden massage kr. 450,- (normal pris kr. 555,-)

Du kan læse mere om behandlingen her

Under produkter kan du finde gaveidéer i form af de lækre og naturlige anti-aging hudplejeprodukter fra Zinobel, hvor du lige nu får 10% rabat ved køb af 1 produkt og 15% rabat ved køb af 2 eller flere produkter.

Både gavekort og produkter pakkes selvfølgelig i en sød gavepose lige til at lægge under juletræet.

GLÆDELIG JUL