Klinikken er åben, find retningslinjerne her

Klinikken er genåbnet og der er igen mulighed for tidsbestilling – dog er de første ledige tider i skrivende stund først fra den 9.6.

Jeg følger selvfølgelig de officielle restriktioner – ikke mindst omkring Coronapas. I dette indlæg kan du læse mere om, hvilke regler der er gældende lige nu.

 • Har du det mindste tegn på en begyndende luftvejsinfektion, især i form af tør hoste, nysen, ondt i halsen, feber (også let) eller ømhed i led og muskler, vil jeg bede dig om at melde afbud/udsætte tiden. Det samme gælder også, hvis der er personer i din husstand, der er syge. Ved tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.
 • Der skal kunne fremvises corona-pas ved ankomsten. Ved coronapas forstås dokumentation for:
  1. en negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst. Testen kan både være foretaget som en PCR-test og en antigentest (kviktest).
   en positiv PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 mdr. gammel.
  2. et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Dette anses for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis.
  3. et påbegyndt vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinations- forløb anses for påbegyndt mindst 14 dage efter den første dosis og vil være gyldigt som corona-pas indtil 42 dage efter den første dosis. Dvs at er det under 14 dage siden, du fik den 1. vaccination, skal du stadig rette dig efter pkt. 1 eller 2.
 • Der er fra myndighedernes side krav om, at både du og jeg bærer mundbind eller visir. Du må selvfølgelig fjerne dit under din behandling. Mens du ligger med ansigtet nedad, bærer jeg heller ikke mundbind eller visir. Hvis du ønsker at massagen afsluttes med stræk af nakkemuskler, vil jeg bære mundbind eller visir, mens dette udføres.
 • Ved behandling med facelifting vil jeg bære mundbind under hele behandlingen pga den forholdsvis tætte ansigt-til-ansigt kontakt.
 • Vi giver ikke hånd eller kram – desværre!
 • Jeg sørger for udluftning af lokalet og afspritning af alle de flader, du kommer i berøring med – også på badeværelset.
 • Der vil stå håndsprit fremme til fri afbenyttelse under dit besøg.
 • På badeværelset ligger der gæstehåndklæder, som efter brug bedes lagt i den lille spand med vippelåg mærket til formålet.
 • Mange gør det sikkert i forvejen, men nu er det ekstra vigtigt mellem hvert besøg at vaske de lagner og håndklæder, I medbringer i klinikken.

Skulle der komme nye retningslinjer fra myndighederne, følger jeg selvfølgelig op på det