Juletilbud

Så er julemåneden over os og julen er lige om hjørnet. Mangler du en kærlig forkælelsesgave til én du holder af, var det måske en god idé med et gavekort under juletræet til en lækker afstressende, omsorgsfuld og dybdegående ansigtsbehandling, som via de særlige behandlingsteknikker også stimulerer kroppen og medvirker til afbalancering og et øget velbefindende.

Måske trænger du også selv til afstresning, omsorg og forkælelse i form af:

90 minutters facelifting inkl. 10 minutters nakke- og skuldermassage kr. 500,- (normal pris kr. 625,-)

80 minutters facelifting uden massage kr. 455,- (normal pris kr. 565,-)
Du også kan også finde gaveidéer i form af lækre og naturlige anti-aging hudplejeprodukter fra Zinobel, hvor du lige nu får 10% rabat ved køb af 1 produkt og 15% rabat ved køb af 2 eller flere produkter.
Jeg har også et begrænset udvalg af produkter fra Forever Living på lager.

Både gavekort og produkter pakkes selvfølgelig i en sød gavepose lige til at lægge under juletræet.

Alle tilbud kan købes til og med den 6.1.2022 og er gældende i 6 mdr. fra købsdato.