Mors Dag tilbud

I dag er der kun 1 uge til Mors Dag og det er selvfølgelig den perfekte anledning til at forlænge tilbuddet på min fantastiske Facelifting behandling, så du får muligheden for at forkæle din mor, svigermor, en du holder af eller/og dig selv med et gavekort til en omsorgsfuld, dybdegående og lækker behandling.

  • Japansk Facelifting 85-90 minutter inkl. 10 minutters nakke-/skuldermassage kr. 500,- (normal pris kr. 625,-)
  • Japansk Facelifting 75-80 minutter (uden massage) kr. 455,- (normal pris kr. 565,-)

En 100% naturlig luksusbehandling med lækre og naturlige produkter fra Zinobel, som også kan købes i klinikken og som du også finder under “Produkter – Zinobel
Gavekortet kan ikke indløses til kontanter og skal indløses senest 3 mdr. efter Mors Dag. Du kan selvfølgelig også bestille tider til tilbudsprisen til dig selv. Tider til tilbudspris skal den bare ligge indenfor samme periode som ovenfor – altså senest den 8.8.22.

Du kan læse en mere uddybende beskrivelse af denne dejlige og afstressende behandling under “Behandlinger – Japansk Facelifting