Gæstebog

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Felter markeret med * skal udfyldes.

33 Indlæg

 1. Kirsten says:

  Det var en fantastisk oplevelse at prøve Japansk Faceliftning – virkelig afslappende 🙂 Eva har stor empati – så jeg kan varmt anbefale en behandling hos hende og jeg glæder mig allerede til min næste aftale til Japansk Facelifting.

 2. Katrine says:

  Jeg havde arbejdet rigtig meget i en længre periode og kunne mærke begyndende stres-symptomer. I løbet af tre timer (faktisk allerede efter den første!) hos Eva, var meget blevet bedre: Kroppen fik tilbage sin fleksibilitet, nattesøvnen kom tilbage og med den også ny energi og konsentration. Hennes triggerpungt-massage anbefales varmt!

 3. Marianne Vilhelmsen says:

  Prøvede for første gang en Japansk Facelifting hos Eva.En virkelig afslappende behandling og gennemført professionelt. Kan virkelig anbefales

 4. Peter says:

  Det var en dejlig oplevelse at prøve japansk facelifting.Først fortalte og viste Eva mig udførligt hvad der ventede mig og så fik jeg en dejlig ansigtsbehandling.Det kan jeg varmt anbefale.

 5. Dorte says:

  Prøvet Japansk Faceliftning hos Evas og det var super skønt. Meget professionelt og meget dejligt.
  Godt jeg har en behandling til gode endnu 🙂

 6. Inge says:

  Jeg fik japansk facelifting hos Eva, en rigtig dejlig behandling. Meget behagelig. Har længe eftersøgt sådan en behandling. Da jeg er meget stresset, kan jeg mærke at det lindre fordi jeg har mange spændinger i ansigtet. Eva er en behagelig person at tale med. Har fået ny tid igen til samme behandling.

 7. Inga says:

  Jeg kan anbefale japansk face lifting og massage i nakken. Fik virkelig meget professionel behandling, omsorg og tid.
  Meget behageligt og ser friskere ud her dagen efter.

 8. Anna says:

  Jeg kan varmt anbefale Japansk Facelifting hos Eva. Det er en dyb og afslappende behandlingsform og føles healende for krop og sjæl… Eva er en nærværende og behagelig person, og hun afsætter altid god tid til behandlinger og samtale..

 9. Sanne Hviid says:

  Hej Eva
  Det er altid en dejlig oplevelse at komme hos dig. Man bliver altid mødt af en glad og positiv pige, gør alle behandlinger behagelige og afslappende. Japansk facelifting er bare helt fantastisk, man glemmer alt omkring sig og kommer virkelig ned i gear – og så er effekten jo også noget vi gerne tar´ med.

 10. Birthe says:

  Hej Eva.
  Jeg blev Eva anbefalet af en klient og jeg må sige, at jeg ikke blev skuffet. Både faceliftling og massage var i top.
  Jeg har allerede anbefalet Eva til flere andre.

 11. Birthe Gaarde Müller says:

  Kære Eva
  Tak for en super dybdegående massage hvor der virkelig blir taget fat og man føler sig hjulpet bagefter. Kan kun anbefales.
  Man burde unde sig det en gang imellem mindst 1 gang hver 5/6 uge for velvære og godt befindende.

 12. Lisa Søborg John says:

  Taknemmelig for dejlig oplevelse med japansk facelifting. Jeg var lidt mistroisk i starten men blev hurtigt overbevist om virkning. Afslappet og lækker atmosfære. Kan kun anbefales.

 13. Jette Besendahl says:

  Kæreste Eva
  Tusind tak for en igen dejlig “oplevelse” på briksen.
  Din japanske faceliftling er bare så skøn.
  Nu er det 3.gang jeg falder i dyb søvn under behandlingen
  Håber ikke jeg snorkede alt for meget.
  Behandlingen kan virkelig anbefales

  Jette

 14. Mona says:

  Ved vores ferieophold på hotel Norden! fik jeg en gave af min mand!
  En times Dybdegående Massage!
  Det var så god en behandling!!! på alle tænkelige måder !Det vil jer stærkt anbefale ,til dig derude der har det skidt i din krop og netop har brug for at blive taget alvorligt.af Eva der udviser stor indlevelse i sit fag og derved vil give dig en fantastisk god Massage!
  Venlig Hilsen Mona!!!

 15. Lise Kongsted says:

  Tusind tak for en helt ubeskriveligt dejlig oplevelse.
  Jeg har været en tur i himlen her i eftermiddag i hænderne på dig. Om rynker og trætte øjenomgivelser forsvinder ved jeg ikke, men det vigtigste for mig er den følelse af total velvære, kærlighed, omsorg og afstressning det giver mig. Sidste gang jeg var hos dig havde jeg efterfølgende den bedste søvn i umindelige tider.
  Tusind tak
  Lise

 16. Camilla Rasmussen says:

  Jeg har fået en Japansk Facelifting-behandling, hvilket var ikke mindre end en helt fantastisk oplevelse 🙂 Det var som i ca. 80 min. at svæve rundt et eller andet sted, for så til sidst at modtage en fodmassage, som lige kaldte mig ned til en behagelig virkelighed af velvære.. Huden føltes skøn bagefter og jeg var herligt afstresset. Kan varmt anbefales. Mange hilsner Camilla

 17. Lise Lone Andersen says:

  HOLD NU OP 🙂 Den skønneste behandling ever. Eva lægger virkelig sin sjæl i behandlingen. Alle de bunkter der har betydning for “skavanken” bliver behandlet til fulde fem. Jeg har i to år døjet med skinnebenbetændelse som har gjort, at mine fødder, ankler, lægmuskler og lårmuskler har været total medtaget. Jeg er tidligere blevet behandlet ved kiropraktor, idrætmassør der gav shockwave samt akupunktur – men dette er uden sammenligning. For hver behandling kan jeg mærke tydelig fremgang og glæder mig til næste behandling. Vi ses – mange hilsner Lise Lone

 18. Erik Andersen says:

  Da jeg startede med zoneterapi troede jeg ikke på sådan noget hokus pokus,men må nok sige det virker og kan anbefales,har en sygeplejerske der heller ikke tror på zoneterapi men efter hun har set mig har hun ændret mening og vil henvise andre og det er jo kun godt,en behandling tager en ca 1 time,men det føles som en halv time vi kan snakke om næsten alt og det er dejligt.
  M.V.H.
  Erik Ansersen.

 19. Susanne Kronika says:

  Kære læser
  Hos Eva bliver jeg behandlet for spændingshovedpine og migræne. Jeg har stor tillid til Eva, hvis behandling er usædvanlig grundig og effektfuld. Samtidig har Eva en solid viden om sundhed generelt, som hun ægte og glædesfuldt deler ud af. Jeg har fået Eva anbefalet og giver her mine bedste anbefalinger videre.
  Mvh Susanne Kronika

 20. Peter Christensen says:

  Jeg har flere gange fået massage hos Eva. Jeg har primært smerter i lænden og skuldrene, bl.a. på grund af gigt. Eva er meget grundig, og der er altid en meget god stemning under behandlingen. Hun er samtidig god til at forklare sammenhængen mellem smerter og behandling. Jeg giver Eva mine bedste anbefalinger.