Hybenkerneolie

Denne Hybenkerneolie kommer fra en rosenbusk (Rosa Mosqueta), der vokser vildt i Andesbjergene i Sydamerika. Olien er en naturlig kilde til essentielle fedtsyrer (især omega-3 og omega-6). Den har et højt indhold af retinol i form af vitamin A og en høj koncentration af vitamin C (desuden vitamin E, som naturligt konserverer olien) og flere antioxidanter.

Dens naturlige og unikke sammensætning gør denne olie til noget helt særligt for huden – også til følsom og sart hud. Det er en vegetabilsk olie i luksusklassen med anti-aging egenskaber, da sammensætningen i den er meget effektiv til regenerering og vedligeholdelse af celler og væv. Den er fugtgivende og blødgørende og giver øget elasticitet til huden samt beroliger de fine linjer, især omkring munden og øjnene (undgå den tynde hud helt op mod øjnene).

Olien har endvidere anti-inflammatoriske egenskaber, der har gjort den ideel til behandling af eksem (tag evt. din læge eller hudlæge med på råd), og den har også vist sig at være effektiv mod solskoldning, udslæt, akne. Ved vedvarende brug har Hybenkerneolie vist sig at kunne udjævne forandringer i hudtone samt lysne og udjævne ar over tid.

Anvendelse: Smøres på huden i et tyndt lag 1-2 gange dagligt de steder, man ønsker at forbedre hudens elasticitet, heling, pletter, tør hud, rynkedannelse og reducere ar. Hybenkerneolie absorberes let af huden og kan anvendes af alle personer (en undtagelse kan være ved ekstremt fedtet hud med akne).

Jeg forhandler olien i en udgave med en mild rosenduft. 

Pris for 30 ml: Kr. 125,-