Profil

Mit navn er Eva Eline Monberg Skøtt. Jeg er født i 1958 og har 3 voksne sønner. Jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2007 fra Skolerne for Idrætsmassage i Fredericia (nuværende Lasota Terapi Akademi).

Juni 2011 blev jeg færdig uddannet zoneterapeut fra Zoneterapiskolen i Kolding. Jeg tilbyder dog ikke længere zoneterapi til nytilkomne klienter.

I februar 2016 gennemførte jeg et kursus i Japansk Facelifting hos Dig i Centrum i Roskilde.

I min klinik er der plads til både dig, der har specifikke helbredsproblemer og dig, der blot ønsker at give dig selv en behagelig og afspændende behandling. Det betyder meget for mig, at du føler dig i gode hænder hos mig og går herfra med en følelse af velvære.

Jeg arbejder altid ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige, at jeg opfatter mennesket som helt og at jeg er af den overbevisning, at krop og psyke hænger sammen, da sygdomme og ubalancer ikke altid skyldes et fysisk problem.

I min klinik tilbyder jeg fysiurgisk massage og japansk facelifting – også gerne kombineret.

I forbindelse med massage fører jeg altid journal, og indleder dit behandlingsforløb med at tage en snak om dine evt. nuværende og tidligere helbredsproblemer. Din individuelle behandlingsplan tilrettelægges ud fra oplysningerne i journalen og dét billede jeg danner mig af karakteren af ubalancer og muskelspændinger i løbet af den første behandling. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg er FBO hos Forever Living Products, hvilket vil sige, at jeg er selvstændig forhandler af Aloe Vera produkter fra Forever Living, som jeg anvender i klinikken og sælger i min klinik.

Siden maj 2016 er produktudvalget i min klinik udvidet med de lækre høj-kvalitetsprodukter fra Zinobel Organic Boost baseret på bl.a. økologiske olier. Produkterne indgår i Japansk Facelifting behandlinger i min klinik.

I oktober 2014 arrangerede jeg for første gang en Helse og Spirituel Messe i Haderslev med ca. 20 behandlere og udstillere. Det blev så stor en succes, at jeg turde gentage begivenheden i 2015, 16 og 17, hvor messen efterhånden var vokset i størrelse til 35 stande.
I 2019 besluttede jeg efter 6 fantastiske år som arrangør af Helsemesse i Haderslev, at tiden var inde til, at andre (forhåbentlig) ville tage over. Jeg havde bl.a. brug for tid til at koncentrere mig mere om min klinik, hvilket har været dejligt.

Jeg ser frem til at møde dig og byde dig velkommen i min klinik.