Profil

Hvem er jeg?

Mit navn er Eva Eline Monberg Skøtt. Jeg er født i 1958 og har 3 voksne sønner.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør i 2007 fra Skolerne for Idrætsmassage i Fredericia (nuværende Lasota Terapi Akademi).

Juni 2011 blev jeg færdig uddannet zoneterapeut fra Zoneterapiskolen i Kolding. Jeg tilbyder dog ikke længere zoneterapi til nytilkomne klienter.

I februar 2016 gennemførte jeg et kursus i Japansk Facelifting hos Dig i Centrum i Roskilde.

Fra april 2018 til januar 2019 har jeg suppleret mine massage-kundskaber med flere kurser hos Nordlys Massageinstitut i Silkeborg, bl.a. med massage grundformen i en klassisk Nordlys helkropsmassage.

November 2022 bestod jeg fodbehandler uddannelsen hos Innowell i Hjallerup.

Om min klinik

I min klinik er der plads til både dig, der har specifikke helbredsproblemer og dig, der blot ønsker at give dig selv en behagelig og afspændende behandling. Det betyder meget for mig, at du føler dig i gode hænder hos mig og går herfra med en følelse af velvære.

Jeg arbejder altid ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige, at jeg opfatter mennesket som helt og at jeg er af den overbevisning, at krop og psyke hænger sammen, da sygdomme og ubalancer ikke altid skyldes et fysisk problem.

I min klinik tilbyder jeg fodbehandling. Desuden tilbydes fysiurgisk massage og japansk facelifting – også gerne kombineret.

I forbindelse med fodbehandling og massage fører jeg altid journal, og indleder dit behandlingsforløb med at tage en snak om dine evt. nuværende og tidligere helbredsproblemer. Din individuelle behandlingsplan tilrettelægges ud fra oplysningerne i journalen og ifb med massage også ud fra dét billede jeg danner mig af karakteren af ubalancer og muskelspændinger i løbet af den første behandling.
Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Siden maj 2016 har jeg forhandlet de lækre høj-kvalitetsprodukter fra Zinobel Organic Boost baseret på bl.a. økologiske olier. Produkterne indgår i Japansk Facelifting behandlinger i min klinik.

Fra 2014 til og med 2019 var jeg arrangør af Helse og Spirituel Messe i Haderslev.

Jeg ser frem til at møde dig og byde dig velkommen i min klinik.